Continua la preparació del concert de cantates dedicades al Monestir


  • Comparteix:

Dins els actes de celebració de l'Any del Mil·lenari, els cors i orquestres de la ciutat estan preparant un concert de cantates dedicades al Monestir de Sant Cugat. Compositor catalans de renom, com Salvador Brotons, han creat tres cantates, una d'elles infantil, que s'estrenaran el 15 i 16 de març al Teatre-auditori.

'Castell Còsmic', 'Mil·lenàrium' i 'Història d'un mil·leni' és el títol de les 3 cantates que han estat composades, respectivament, per Joan Josep Gutiérrez, Joan Albert Amargós i Salvador Brotons, que també dirigiran les peces.

La interpretació anirà a càrrec dels cors i corals de la ciutat, així com d'una fusió entre les orquestres juvenils i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. 'Mil·lenàrium' i 'Història d'un mil·leni' són les cantates dirigides a un públic adult. El cor Aulos és un dels intèrprets d'aquests temes, el seu director, Jordi Piccorelli, ens parla del format d'una cantata:

Jordi Piccorelli

Hi seran totes les escoles de música que tenen cors estables i també aquelles que tenen orquestra


Un dels plats forts del concert és la cantata infantil, 'Castell còsmic'. Jordi Piccorelli ha desvetllat el secrets d'aquesta peça:

Jordi Piccorelli

Com a cantata el format és una narració on hi ha tota la part de cant infantil


Les Cantates de l'Any del Mil·lenari s'interpretaran al Teatre-auditori el cap de setmana del 15 i 16 de març, a les 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.