Víctor Alexandre, Ramon Costafreda, la UREF i l'Agrupació Teatral la Floresta donen el toc cultural als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta; Víctor Alexandre, Ramon Costafreda i Agrupació Teatral la Floresta

D'esquerra a dreta; Víctor Alexandre, Ramon Costafreda i Agrupació Teatral la Floresta

La cultura té també la seva representació als Premis Ciutat de Sant Cugat. L'escriptor i periodista Víctor Alexandre, La Unió Recreativa i Esportiva (UREF) i l'Agrupació Teatral la Floresta, en una candidatura conjunta, així com el cineasta Ramon Costafreda representen la ciutat en la seva vessant més cultural.

La publicació del llibre 'Nosaltres, els catalans' i l'obtenció del premi Mercè Rodoreda que atorga Òmnium Cultural són les raons que han convertit l'escriptor Víctor Alexandre en finalista d'aquests guardons.

Alexandre ha explicat, però, que no considera lògica la seva candidatura als Premis. Ho ha dit a Cugat.cat.

Victor Alexandre

No el trobo lògic el motiu pel qual jo hagi de ser el Premi Ciutat de Sant Cugat. Un escriptor treu llibres perquè és el seu ofici, vull dir que no considero mèrit publicar llibres perquè és la meva feina.


La Unió Recreativa i Esportiva (UREF) i l'Agrupació Teatral la Floresta, que han celebrat aquest darrer any el seu trentè aniversari, són finalistes per la seva implicació a la ciutat i per la tasca dinamitzadora al districte. De cara al futur, les dues entitats es proposen, a més, com a objectiu que la gent conegui més la Floresta.

La responsable de la UREF i la vicepresidenta de l'Agrupació Teatral de la Floresta, Maria Jesús Costa, expressa la seva sorpresa davant la candidatura.

Maria Jesús Costa

Hem quedat sorpresos perquè no ens ho pensàvem que tinguessim la sort de ser candidats. Com l'any passat vam celebrar el 30 aniversari, la gent s'ha adonat que 30 anys són molts de lluita fent coses pel barri.


El cineasta Ramon Costafreda, per la seva banda, forma part dels 14 finalistes com a reconeixement local després de dirigir el telefilm 'Mà morta truca a la porta'. El director de cinema va rodar la pel·lícula íntegrament a Sant Cugat, basada en el darrer llibre de contes de Sergi Pàmies.

Per a Costafreda, aquesta candidatura va ser tota una sorpresa.

Ramon Costafreda

Estic molt orgullós d'aquesta candidatura. Estic molt content.




Cugat.cat com a principal col·laborador d'aquests premis de distinció local retransmetrà en directe la gala d'entrega dels guardons a través d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.