21 guardonats al Dictat de la Setmana del Llibre


Temes relacionats

Èxit del Dictat de la Setmana del Llibre, celebrat simultàniament a set ciutats ( 9/mar/09)


  • Comparteix:

Dues santcugatenques han estat guardonades per la seva participació al Dictat de la Setmana del Llibre. D'entre els prop de 300 participants de la iniciativa, 21 han rebut un regal de la mà de l'escriptor Lluís Anton Baulenas, autor del text del dictat. Un cap de setmana per a dues persones, obres de Mercè Rodoreda i el Gran Diccionari de la Enciclopedia Catalana han estat alguns dels premis atorgats.

Cinc guardonats, aquells que van fer una falta d'ortografia, han rebut el Gran Diccionari de l'Enciclopèdia Catalana. D'entre les quinze persones que no van cometre cap falta ortogràfica al dictat s'ha fet un sorteig entre diversos obsequis. L'organització també ha fet una menció especial a la participant santcugatenca més jove de l'edició d'enguany, Alba Fernández, d'onze anys d'edat.

El president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre, Albert Pèlach, explica el procés de lliurament de premis.

Albert Pèlach

Hem lliurat vint premis entre les persones que van cometre una o cap falta d'ortografia. També hem donat un premi a la participant més jove.




Alguns del guardonats expliquen les seves impressions tot just després d'haver rebut el premi.

Participants

Tots els premis estaven molt bé. / L'any que ve tornaré a participar/ M'ha fet molt il·lusió perquè mai m'havia tocat res. / Estic molt contenta, sobretot perquè em vaig apuntar a l'últim moment.





La iniciativa es va celebrar simultàniament el passat cap de setmana a set ciutats a través d'una videoconferència. A Sant Cugat, l'activitat va tenir lloc a la Casa de Cultura.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.