La companyia santcugatenca 8uit de teatre fa ballar el públic de la Unió


  • Comparteix:

L'obra 'Besos' ha apropat el gènere musical al Teatre la Unió. El muntatge, una comèdia musical, ha recuperat cançons dels anys 60 i 70 per crear una comèdia que se centra en l'amor com a tema principal.

La companyia santcugatenca ha fet moure el públic de la Unió aquest divendres a la nit amb cançons romàntiques d'autors dels anys 70. Entre el repertori s'han escoltat cançons de José Luis Perales, Camilo Sesto o Mocedades. L'obra 'Besos', del dramaturg, actor i director valencià Carles Alberola és una comèdia divertida que s'estructura a partir d'històries esbojarrades que parlen de l'amor i el desamor.

La seva directora Jordana Yontney, explica quin és el sentit de les cançons a l'obra.

Jordana Yontney

Les cançons li donen força al muntatge. L'obra està molt ben escrita. A més, cada música i cada lletra tenen un objectiu en concret.


Els cinc actors que participen al muntatge encarnen diferents personatges a cadascun dels esquetxos. Totes les històries tenen un tret en comú, el tema del què parlen. Les infidelitats i les sorpreses amoroses han estat presents tant a les cançons com a les relacions entre els protagonistes.

Alguns dels actors ens han explicat on rau la dificultat de donar vida a més d'un personatge.

Actrius Besos

Sóc una noia que està feliçment casada amb el seu marit i un dia l'abandona. També sóc una nena de 14 anys. / Al meu dia a dia em surten cançóns que canto a l'obra


Unes 200 persones han omplert les butaques del Teatre la Unió a un divendres on la música i el riure han estat els protagonistes indiscutibles de la nit.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.