Sobredosi adolescent als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell promocional del film

Cartell promocional del film

La producció espanyola 'Mentiras y gordas' és l'estrena més destacada d'aquest divendres als cinemes locals. La resta de novetats són 'Confesiones de una compradora compulsiva' i 'Street fighter: La leyenda de Chun-Li'.

Aquest divendres les estrenes cinematogràfiques només es concentren al Yelmo Cineplex. 'Mentiras y gordas', d'Alfonso Albacete, barreja sexe, alcohol i diversió amb cares conegudes de la televisió. El repartiment està format, íntegrament, pels actors joves de les sèries 'El internado', 'Los hombres de Paco' i 'Aída'.

També es projecta l'adaptació del videojoc 'Street Fighter', amb Michael Clarke Duncan, i la comèdia nord-americana 'Confesiones de una compradora compulsiva'.

L'única novetat que ofereix Cinesa és el film previst per a dijous dins el cicle de cinema d'autor. La italiana 'Gomorra' està basada en la novel·la homònima de Roberto Saviano, que retrata els tripijocs de la màfia napolitana. Les projeccions són a dos quarts de vuit i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.