Aposta per companyies locals i per l'humor a la nova temporada del Teatre la Unió


  • Comparteix:

El Teatre la Unió dóna suport a les companyies locals professionals i aposta pels espectacles d'humor per a la resta de programació de temporada. També s'incorporaran les nits temàtiques que tindran com a espectacle estrella la nit del Bhangra.

El Teatre la Unió ha presentat aaquest dilluns la temporada d'aquesta primavera, que serà més curta per una qüestió de calendari. Tot i això, 10 seran els espectacles que ompliran la programació des d'abril fins juny. La Unió continua apostant per mantenir la fórmula que han arrossegat fins ara on els espectacles infantils de qualitat són l'aposta més important.

El director del Teatre la Unió, Christian Treceño, ens avança alguns dels espectacles que es podran veure.

Christian Treceño

Aquesta nova temporada inclou molts espectacles locals i infantils.



Treceño ha volgut remarcar que la programació no presenta canvis substancials respecte la temporada anterior perquè l'estratègia seguida fins ara els ha funcionat molt bé. De fet, aquest trimestre han tancat amb un benefici d'aproximadament 7.000 euros.

Christian Treceño explica on rau la clau de l'èxit aconseguit

Christian Treceño

Continuem tenint èxit perquè fem un criteri que s'ajusta al criteri econòmic actual. Fem unes propostes de molta qualitat amb un preu molt ajustat



Entre les companyies locals destaca l'espectacle 'Aquesta és la qüestió', dirigida per Guillermo Ayesa que donarà el tret de sortida a la programació d'aquesta temporada. Una altra de les companyies locals, Fila Zero, celebrarà els seus vint anys damunt l'escenari amb l'obra 'El Fiscal Requesen'. Amb aquest espectacle la companyia retrà homenatge al desaparegut Francesc Ribes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.