La música tornarà a unir Sant Cugat i Alba en una visita dels italians a la ciutat


  • Comparteix:

L'orquestra simfònica de l'escola Fusió

L'orquestra simfònica de l'escola Fusió

L'agermanament entre Sant Cugat i Alba durà aquest cap de setmana dos concerts a la nostra ciutat. Els 90 italians que viatgen fins Sant Cugat han arribat aquest dissabte però la primera actuació que faran a la ciutat serà diumenge a les set de la tarda, a l'escola de música Victòria dels Àngels. El concert consistirà en la interpretació de diverses peces clàssiques a càrrec de l'orquestra simfònica de l'escola Fusió i el conjunt d'Alba Ludovico Rocca. El segon concert serà dilluns, a les nou del vespre, al Club Muntanyenc, i consistirà en música de pel·lícules, jazz i salsa interpretada per la banda moderna de Fusió i dos conjunts d'Alba.

Aquesta visita dels piemontesos servirà per retornar la que van fer alguns membres de l'escola Fusió a la ciutat italiana ara fa un any.

Ho ha explicat la directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra.

Gemma Navarra

Ha arribat el moment de retornar l'acolliment que ens van donar quan vam anar l'any passat a Alba.



A part de protagonitzar els concerts, que són oberts a tothom i amb entrada gratuïta, la delegació d'Alba visitarà el centre de Sant Cugat i diversos llocs turístics de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.