Una exposició mostra les 'coincidències insòlites' sobre el martiri de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Museu de Sant Cugat acull la mostra fins al 28 d'abril

El Museu de Sant Cugat acull la mostra fins al 28 d'abril

El Museu de Sant Cugat acollirà a partir d'aquest divendres l'exposició 'Coincidències insòlites', que tracta les imatges al voltant del martiri de Sant Cugat. La mostra és el resultat de la col·laboració entre el Museu de Sant Cugat, el Museu de la Nàutica del Masnou i el Museu de Mataró. L'exposició es podrà veure fins l'últim dimarts d'abril a la nostra ciutat i després es traslladarà al Masnou i a Mataró.

Els museus participants relacionen dues peces o un esdeveniment que implica una unió simbòlica, estètica o conceptual. L'exposició mostra la relació entre Sant Cugat i Santa Juliana i Semproniana, que es manifesta en les obres pictòriques de la basílica de Santa Maria de Mataró. D'altra banda, la relació entre el Masnou i la nostra ciutat s'estableix amb el quadre 'El degollament de Sant Cugat', que es conserva al Museu de la Nàutica del Masnou.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Xarxa de Museus Locals, vol reflexionar sobre els objectes, els esdeveniments, els museus i els municipis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.