L'obra 'Trifulkes de la KatalanaTribu', de Víctor Alexandre, al Festival Castell de Peralada d'enguany


  • Comparteix:

Protagonistes de 'Trifulkes de la KatalanaTribu'

Protagonistes de 'Trifulkes de la KatalanaTribu'

L'obra 'Trifulkes de la KatalanaTribu', escrita pel santcugatenc Víctor Alexandre i dirigida per Pere Planella, es representarà al 21è Festival Castell de Peralada d'aquest estiu. El muntatge repassa la història de Catalunya d'una manera divertida a través d'episodis destacats com la Guerra dels Segadors o la conquesta de la Mediterrània del rei Jaume I.

L'obra explica la història d'una noia catalana de 14 anys d'origen africà, qui s'ha de preparar per a un examen sobre la història de Catalunya. Per fer-ho d'una manera més divertida, visita el Museu d'Història de Catalunya amb la seva àvia, que no sap català, i per això se les haurà d'empescar per explicar-li la història catalana.

Fins ara l'obra s'ha interpretat només en format teatral, però al Festival Castell de Peralada serà un musical amb lletra de Joan Vilaplana i música de Toni Xuclà.

L'autor de l'obra, Víctor Alexandre, s'ha mostrat content de la participació de 'Trifulkes de la KatalanaTribu' al Festival de Peralada.

Víctor Alexandre

Estic molt content que l'obra 'Trifulkes de la KatalanaTribu' participi al Festival de Peralada perquè és un festival de molt prestigi i perquè l'obra tindrà una altra vessant en aquest festival.




L'obra s'interpretarà al pavelló Petit Peralada del Festival a dos quarts de set del 25 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.