Factoria Mascaró actua per primera vegada fora d'Europa amb nota


  • Comparteix:

Imatge d'una actuació de la Factoria Mascaró

Imatge d'una actuació de la Factoria Mascaró

La companyia santcugatenca Factoria Mascaró ha actuat aquesta setmana per primera vegada fora d'Europa i ho ha fet al Festival d'Arts de Carrer de la ciutat d'Ansan, a Corea del Sud, amb el seu espectacle 'El jardí de les meravelles'. El contacte amb Corea va sorgir a partir de la presència de la companyia al darrer Festival de Teatre de Tàrrega on van contactar amb programadors del festival d'Ansan.

El ballarí de la companyia santcugatenca Lluís Fàbregas ha valorat la participació en aquest festival asiàtic amb un 10. Així ho ha dit a Cugat.cat.

Lluís Fàbregas

La valoració és fantàstica. Tot ha funcionat perfecte. El públic coreà i internacional ha estat molt bé i la valoració és de 10.


Factoria Mascaró ha actuat en diversos països europeus i era la primera vegada que ho deia fora del continent. El seu pas per Corea ha servit també per tenir contacte amb altres programadors asiàtics per possibles actuacions futures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.