El Club Muntanyenc projecta el film 'Flores de otro mundo' d'Icíar Bollaín


  • Comparteix:

La pel·lícula va guanyar dos premis Goya l'any 1999

La pel·lícula va guanyar dos premis Goya l'any 1999

El Club Muntanyenc (CMSC) ofereix aquesta nit la pel·lícula 'Flores de otro mundo', de la directora Iciar Bollaín. Aquest film va guanyar dos premis Goya l'any 1999 i s'emmarca dins la programació 'Educació per la solidaritat' d'aquest trimestre del CMSC.

'Flores de otro mundo' és una pel·lícula del 1999 dirigida per Icíar Bollaín i protagonitzada per José Sancho i Luis Tosar. El film s'apropa a la vida de sis personatges, tres dones i tres homes, que lluiten de maneres diferents contra l'amenaça de la soledat. La història comença amb l'arribada al poble d'una caravana de dones que han estat convidades pels homes solters de la localitat.

Luis Tosar va guanyar el premi Goya com a millor actor revelació i Icíar Bollaín el de millor guió original. La pel·lícula s'oferirà a la seu del CMSC a partir de les nou de la nit i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.