L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran s'acomiada del curs amb la Locomotora Negra


  • Comparteix:

Un concert de jazz explicatiu de la Locomotora Negra ha tancat la temporada de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). El fundador i director de la banda, Ricard Gili, ha ofert als assistents una classe magistral sobre l'evolució del jazz des de les Big Bands dels anys 40 fins a l'actualitat exemplificada pel grup musical que ha interpretat una peça de cada època.

Dos cicles han completat el curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) que es tancarà aquesta setmana. Vuit mesos dedicats a conèixer les infraestructures del país i les cultures grega i romana i que han posat fi aquest dimarts amb una conferència-concert de la mà de la Locomotora Negra i el seu director, Ricard Gili. L'última cita de la temporada és un viatge a Grècia per completar els coneixements adquirits en el darrer cicle, una aventura que sortirà de Sant Cugat en els propers dies.

El president de l'AEU de Sant Cugat, Pere Narbona, ha fet un balanç positiu de l'any, fins i tot de les conferències que no pensaven omplir.

Pere Narbona

Ha sigut molt interessant i de les conferències que n'esperàvem poc hem obtingut molt bons resultats. Ha estat un bon any.



Narbona ja ha avançat que un dels temes dels cicles del curs que ve de l'AEU, que ja s'està treballant, serà la sortida de la crisi econòmica actual.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat que aquest curs tots els participants a l'AEU s'han fet una mica més savis.

Lluís Recoder

Hi ha una cosa bona d'aquest any, i és que vostès s'han fet més savis. Aquestes aules són un privilegi.






Prop de 600 persones han gaudit del concert-conferència explicatiu sobre l'evolució del jazz. Aquest ha completat les explicacions d'ara fa dos anys, quan la Locomotora Negra també va tancar el curs de l'AEU i va oferir un concert similar però centrat en els inicis del jazz i fins als anys 40.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.