Firart confecciona un mural a favor de la pau amb l'ajuda de la ciutadania


  • Comparteix:

L'associació d'artistes Firart s'ha sumat al clam de la societat civil en contra de la guerra a l'Iraq, i ho ha fet des de la vessant artística. Els membres de l'entitat han dissenyat un mural pacifista de grans dimensions que ha estat confeccionat amb l'ajut de la ciutadania.

El mural és un 'collage' de 9 per 3 metres que representa una figura humana en un gest de patiment, però que alhora alça amb una mà el colom de la pau. El conjunt vol destacar el valor de l'esperança per aturar aquesta guerra. Escoltem un dels responsables del mural, Ermes Andreu.

Ermes Andreu

La figura està patint, però alhora es mostra esperançada.


El mural ha estat confeccionat, amb l'ajut dels artistes, per nombrosos santcugatencs que han visitat la mostra de Firart aquest cap de setmana. L'objectiu de l'entitat és exposar el mural en un lloc públic de Sant Cugat, com ara el Monestir o la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.