La santcugatenca Lali Domènech publica un llibre de cuina amb receptes de peix


  • Comparteix:

Les millors receptes per cuinar el peix queden compilades per la santcugatenca Lali Domènech en el seu nou llibre de cuina. Aquest és el segon llibre per quedar bé als fogons, després de posar sobre el paper també les millors tècniques per treure profit a la carn.

'Las mejores recetas con pescado' vol retrobar la manera de cuinar dels pescadors, i busca una cuina senzilla que no intenti disfressar el gust del peix sinó treure-li el millor profit. Segons la pròpia autora, poca gent sap treure-li el suc a la gran varietat de peix que hi ha al mercat:

Lali Domènech

Són receptes populars i d'un cuina que val la pena que no es perdi


El llibre conté un pròleg amb consell per com saber si és fresc un peix, com netejar-lo i guardar-lo en les òptimes condicions. Posteriorment, i a mesura que ens endinsem en les pàgines, trobem les millors receptes que ens faran quedar bé en cada ocasió; d'entrant, de primer, en amanida o en aperitiu.

Lali Domènech

És molt important que el peix realment sigui fresc


La presentació del llibre ha anat acompanyada d'una degustació dels plats que han fet els propis alumnes de Lali Domènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.