El valldoreixenc Santiago Zannou projecta a la Barceloneta el seu film 'El truco del manco'


  • Comparteix:

Cartell del cicle de cinema a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta

Cartell del cicle de cinema a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta

Aquesta nit es projecta a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta, la pel·lícula 'El truco del manco', primera obra del valldoreixenc Santiago Zannou que li va donar un Goya com a millor director revelació. La projecció, que no es va poder veure correctament la setmana passada per problemes elèctrics, s'emmarca en el primer cicle Cinema a la Platja que programa pel·lícules a la platja cada dijous del mes d'agost, amb entrada gratuïta.

Primera aparició davant les càmeres del cantant de hip hop Juan Manuel Montilla, El Langui, 'El truco del manco' és la història d'un noi amb problemes de mobilitat per una paràlisi cerebral que es busca la vida com pot en un barri dormitori d'una gran ciutat. Amb un amic del barri, el protagonista aconsegueix crear un estudi de música on guanyar-se la vida amb la seva passió, el hip hop.

La primera cinta del valldoreixenc Santiago Zannou ha estat àmpliament premiada, incloent tres premis Goya al millor director novell, millor actor revelació i millor cançó. El director explicava durant una projecció del seu film a Valldoreix a finals de juliol què ha significat per a ell rebre reconeixements de l'acadèmia.

Santiago Zannou

El reconeixement dels acadèmics és una sort. M'entren ganes de seguir treballant i lluitant, que és del que parla la meva pel·lícula.


La projecció d'aquesta nit dins del cicle Cinema a la Platja començarà a dos quarts de 10 a la platja de Sant Sebastià, a la Barceloneta. L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.