Record a la figura de Francesc Ribas en un concert de sardanes avui al Monestir


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert de sardanes al Claustre

Imatge d'arxiu d'un concert de sardanes al Claustre

El Claustre del Monestir es converteix aquest divendres a les deu de la nit en l'escenari del concert anual de música per a cobla, que enguany arriba a la seva desena edició. La Cobla Jovenívola de Sabadell serà l'encarregada d'interpretar sardanes de mestres com Agustí Borgunyó, Conrad Saló, Joan Lluís Moraleda i Joaquim Serra, entre d'altres. Una de les peces del programa anirà dedicada al desaparegut Francesc Ribes, primer president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat.

Sota la direcció de Joan Lluís Moraleda, el concert de música per a cobla arriba un any més al Claustre del Monestir. L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha volgut recordar amb la peça 'El Monestir de Sant Cugat', de Narcís Paulís, la figura del seu primer president, Francesc Ribas, desaparegut al febrer a l'edat de 63 anys. Sardanes com 'Dansa de Fadrins', 'Ballades a la damunt' i 'Gentil Mariona' també ompliran el programa del concert, que assoleix els seus 10 anys de cobles al Claustre.

El proper aplec sardanista tindrà lloc l'11 de setembre a la plaça d'Octavià a càrrec de la cobla Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.