'Gamer' i 'Hazme reír', estrenes als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Hazme reír'

Cartell de la pel·lícula 'Hazme reír'

'Gamer', de Mark Neveldine; 'Hazme reír', de Judd Apatow; 'Agallas', de Samuela Martín i Andrés Luque, i 'Qué les pasa a los hombres', de Ken Kwapis, són les novetats de les cartelleres dels cinemes de la ciutat. Totes aquestes pel·lícules es podran veure a les sales Yelmo i a Cinesa només el film de Kwapis.

'Gamer' explica una història futurista on éssers humans controlen altres humans en jocs multijugadors en línia creats pel multimilionari Ken Castle. La darrera aposta de Castle és un videojoc que permet a milions de persones fer reals les seves fantasies més violentes amb un públic repartit arreu del món.

A 'Hazme reír' Judd Apatow dirigeix Adam Sandler, Seth Rogen i Leslie Mann en una història d'un còmic famós que veu la seva mort molt propera. Malgrat el títol, no és una comèdia, sinó que combina gags i moments dramàtics. 'Hazme reír' és el tercer llargmetrage de Judd Apatow després de 'Virgen a los 40' i 'Lío embarazoso'.

A ‘Agallas’, de Martín i Luque, s’explica la història d’un delinqüent que surt de la presó i busca feina. ‘Que les pasa a los hombres’ és una comèdia sobre relacions sentimentals amb un repartiment amb actors com Ben Affleck, Drew Barrymore i Scarlet Johansson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.