Còctel perfecte d'humor i màgia de la mà de Juan Tamariz


  • Comparteix:

Un còctel d'humor i màgia preparat pel conegut mag Juan Tamariz ha delectat el públic del Teatre-Auditori aquest dissabte amb el seu espectacle 'Magia Potagia'. El xou s'ha emportat nombrosos aplaudiments al llarg de gairebé dues hores gràcies a una llengua hàbil i espontània que ha sabut aprofitar cada moment per arrencar el riure dels assistents. Un espectacle ben travat que ha aplegat majoritàriament a públic adult.

Després de tres anys, Juan Tamrariz ha tornat aquest dissabte al Teatre-Auditori amb el seu espectacle 'Magia Potagia' i amb totes les entrades exhaurides. El xou ha tornat a captivar el públic santcugatenc que ha acompanyat al mag amb nombrosos aplaudiments i riures. Tot i que a l'espectacle s'ha pogut veure el repertori tradicional del mag, Tamariz ha incorporat novetats com una càmera que apropava al públic el que passava a escena durant el famós truc de la triple coincidència amb les cartes.

L'il·lusionista Juan Tamariz ha explicat a Cugat.cat quin és el secret perquè trucs tradicionals com el mocador i l'endevinació de les cartes continuïn funcionant.

Juan Tamariz

És la mateixa raó que el tema de l'amor des de Hamlet i Eurípides. A la màgia hi ha aquest misteri de 'no és possible' seguit del plaer.


El mag ha destacat per una llengua hàbil que ha sabut aprofitar el moment oportú per arrencar el riure als assistents . La improvisació, l'energia i el bon humor que el caracteritza acaben de confegir la fórmula perfecta per encisar el públic santcugatenc.


públic

Aquesta vegada ha fet coses noves. És fantàstic. / La triple coincidència. / És ell, la manera que té d'actuar i com arriba al públic.



El mag, que continua la seva gira per tot el món, s'ha mostrat molt content per la resposta del públic santcugatenc que l'ha acollit amb un calorós aplaudiment.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.