Unes 250 persones participen a Sant Cugat a la tercera Trobada de Saxos de Catalunya


  • Comparteix:

Unes 250 persones han participat a la tercera Trobada de Saxos de Catalunya, que enguany s'ha celebrat a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. La iniciativa, que pretén que els alumnes i professors d'aquest instrument comparteixin experiències, ha inclòs diversos tallers, una classe magistral i un concert de cloenda.

La tercera Trobada de Saxos ha aplegat professionals i estudiants d'arreu de Catalunya, així com de Perpinyà i València, i ha servit per posar en comú experiències i coneixements. Una de les organitzadores de l'activitat, la professora de l'escola de música Victòria dels Àngels Marta Guasch, explica així en què ha consistit la trobada d'enguany.

Marta Guash

Les trobades de saxo són una iniciativa de diversos professors, que volíem compartir experiències entre professors i alumnes


Com a cloenda de la trobada, el Teatre-Auditori ha acollit un concert en què s'ha estrenat una obra per a saxo i orquestra, interpretada per la santcugatenca Elena León. A més, una prestigiosa concertista francesa ha ofert una classe magistral i els alumnes dels tallers han mostrat els resultats dels seus assajos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.