'Millennium 2' i 'Toy story 3', principals estrenes cinematogràfiques del cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'Millennium 2'

Cartell de 'Millennium 2'

'Millennium 2' i 'Toy story 3' són les principals estrenes cinematogràfiques d'aquest cap de setmana. A aquestes novetats, s'hi sumen 'After' i '(500) días juntos'. Totes les pel·lícules es poden veure als Yelmo Cineplex, mentre que Cinesa només estrena 'Millennium 2'.

'Millennium 2', l'única novetat que es pot veure als dos cinemes, és la versió cinematogràfica del segon llibre de la trilogia literària d'Stieg Larsson. Dirigida per Daniel Alfredson, la pel·lícula comença amb l'assassinat de dos col·laboradors de Millennium que estaven a punt de destapar un cas de comerç sexual.

A 'Toy story 3', dues joguines, el cowboy Woody i l'home de l'espai Buzz Lightyear, han de deixar enrere les seves diferències quan, per diverses circumstàncies, s'allunyen del seu propietari. Aquesta pel·lícula es pot veure al Yelmo Cineplex en tres dimensions.

'After', d'Alberto Rodríguez, explica el retrobament de Manuel, Ana i Julio, tres amics de l'adolescència. Fregant ja els 40 anys d'edat, passen una nit d'estiu protagonitzada pel sexe, les drogues i l'alcohol com a via per fugir de la realitat de les seves vides.

'(500) días juntos', de Marc Webb, és la història de Tom, un arquitecte reconvertit en escriptor de targetes de felicitació que s'enamora de la nova secretària del seu cap.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es una vergonya que les estrenes en els cinemes de Sant Cugat siguin sempre en castellà, que no tenim dret a veure les pel.licules en català encara que sigui en una sessió o en una de les dues multisales que hi han en el poble. RS

RAFEL. Enviat el 23/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.