El termini per inscriure's al tercer Concurs de Música de Cambra de Valldoreix finalitza avui


  • Comparteix:

Avui finalitza el termini d'inscripcions del tercer Concurs de Música de Cambra de Valldoreix, que se celebrarà els dies 10 i 11 de maig. L'Entitat Municipal Descentralitzada i l'escola Andante organitzen aquest certamen musical que atorga un primer premi de 1.000 euros.

Tots els menors de 30 anys poden inscriure's en aquest concurs que enguany arriba a la tercera edició. Per fer-ho cal omplir les butlletes que hi ha a la Casa de Cultura i aportar 36 euros. A banda, cal presentar el currículum musical i una gravació de cinc minuts.

El repertori a interpretar ha de tenir tres peces, una del segle 20 i dues de lliure elecció. El guanyador del concurs de Música de Cambra obtindrà 1.000 euros, el segon 600 i el tercer 300. Els dos primers finalistes obtindran també un concert retribuït.

La vocal de cultura de l'EMD, Mercè Calafell, ha comentat que es facilitarà allotjament als concursants que vinguin de més lluny:

Mercè Calafell

Es donarà allotjament als concursants que visquin a 85 quilòmetres del districte


El tercer Concurs de Música de Cambra se celebrarà els dies 10 i 11 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.