Pou d'Art dóna el tret de sortida a la tradicional exposició col·lectiva de Nadal


  • Comparteix:

Una de les artistes que exposen a Pou d'Art, Emma Sabadell

Una de les artistes que exposen a Pou d'Art, Emma Sabadell

La galeria Pou d'Art ha inaugurat un any més la mostra col·lectiva de Nadal. En aquesta 12a edició, l'exposició només acollirà les col·leccions senceres de quatre pintores en comptes de mostrar les carpetes d'una dotzena d'artistes com s'havia fet tradicionalment en altres edicions. Victòria Tubau, Dolores Mayorga, Montse Morros i Emma Sabadell són les pintores protagonistes d'aquesta campanya nadalenca que acollirà els seus quadres fins al 12 de gener.

L'exposició de Nadal d'enguany a Pou d'Art és una mostra col·lectiva de quatre artistes amb estils molt diferents. En aquesta ocasió, han estat els tons els que han marcat l'estil i la composició d'aquesta exposició dividida en dues sales. Les pintores Victòria Tubau i Montse Morros mostren obres més figuratives i coloristes i exposen els seus quadres a la sala interior, on s'ha creat un ambient molt càlid. A la sala d'entrada, s'han penjat els quadres més monocromàtics d'Emma Sabadell, com a símbol de l'abstracció i les formes orgàniques, i Dolores Mayorga centrada en peces d'insectes en blancs, negres i daurats.

L'artista i propietària de l'espai Pou d'Art, Maria Fabre, explica el canvi de format que ha patit la iniciativa.

Maria Fabre

Abans era una col·lectiva comercial d'hipermercat d'art, i ara valorem més la sèrie de l'artista.


Les pintores que exposen a l'espai artístic santcugatenc s'han mostrat entusiasmades d'ensenyar les seves obres a Pou d'Art, tot i que totes elles ja havien presentat altres projectes en aquesta galeria. Les pintores han coincidit en destacar la importància que espais com Pou d'Art facin arribar l'art als més petits a través de tallers en família. Les artistes Emma Sabadell i Montse Morros ho expliquen a Cugat.cat.

Artistes

Amb aquestes exposicions ens podem posar més al costat de la gent. Els tallers a escoles i famílies són una tasca molt interessant.







L'exposició es podrà visitar al carrer Blames fins el 12 de gener. Les habituals activitats en família que organitza Pou d'Art també treballaran el proper 28 de novembre aquesta col·lecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.