Una 'intervenció d'urgència' resoldrà els problemes elèctrics del Teatre la Unió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Teatre la Unió

Imatge d'arxiu del Teatre la Unió

L'Ajuntament i la Unió Santcugatenca han iniciat una intervenció d'urgència per solucionar els problemes del quadre elèctric del teatre, que han obligat a anul·lar algunes activitats previstes en les últimes setmanes. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Cultura a Cugat.cat, els problemes elèctrics posaven en risc la seguretat de les persones, i per això es va ordenar suspendre temporalment la programació.

En una entrevista a Cugat.cat, Xavier Escura ha explicat que tècnics de l'Ajuntament van revisar la instal·lació elèctrica del Teatre la Unió i van recomanar tancar l'equipament fins que es resolguessin els problemes, que podien suposar un risc per a les persones.

Xavier Escura

Darrerament hi ha hagut incidents que no permetien programar activitats perquè hi havia un risc. Els tècnics van dir que s'havia de tancar.


L'àrea de Cultura, conjuntament amb els responsables de la Unió, van decidir suspendre temporalment algunes activitats -com els concerts del cicle 'Mou-te Tardor'- fins que es completés una 'intervenció d'urgència' al quadre elèctric que eliminés qualsevol perill. Un cop feta aquesta actuació, segons ha explicat Escura, la Unió podrà recuperar la seva programació amb normalitat.

Xavier Escura

Vam decidir fer una intervenció d'urgència, que ja s'està fent. El quadre elèctric quedarà arreglat perquè la Unió continuï amb la programació.


Escura adverteix, però, que el Teatre la Unió té problemes estructurals que van més enllà del quadre elèctric i que cal resoldre a mitjà i llarg termini. En aquest sentit, el tinent d'alcalde espera que la Diputació de Barcelona concedeixi la subvenció de més de 150.000 euros que li ha demanat l'Ajuntament per destinar-la a millorar les instal·lacions de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.