Tota la informació musical de la ciutat, al correu electrònic


  • Comparteix:

El butlletí s'enviarà els divendres

El butlletí s'enviarà els divendres

Cugat.cat distribuirà a partir de demà un butlletí electrònic setmanal amb tota la informació musical de la ciutat. La publicació, que s'enviarà cada divendres per correu electrònic, inclourà notícies, reportatges de vídeo, concerts acústics i una completa agenda de concerts.

La base de dades de Cugat.cat ja té més de 250 contactes d'intèrprets i grups musicals de la ciutat. Una mostra més del gran dinamisme que té el sector musical a Sant Cugat i de la necessitat d'oferir eines per difondre l'actualitat musical santcugatenca. En aquesta línia, el butlletí electrònic que a partir d'aquest divendres distribuirà Cugat.cat vol reunir en una mateixa plataforma tot el contingut musical que genera el grup multimèdia i fer-lo arribar al màxim de públic a través del correu electrònic. Ho explica la cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Jéssica Sotodosos

Recopilem tot el contingut que generem adreçat als amants de la música per difondre'l millor.


El butlletí, que s'enviarà cada divendres al migdia, inclourà notícies, reportatges en vídeo, programes monogràfics sobre diferents estils de música i concerts acústics enregistrats al plató de Cugat tv. Una de les eines més útils serà l'agenda de concerts, que reunirà totes les actuacions dels grups locals i dels conjunts que actuen a la nostra ciutat. Per subscriure's, només cal enviar un correu electrònic a l'adreça musicals@cugat.cat.

El butlletí musical de Cugat.cat se suma al butlletí d'informació general que Cugat.cat envia cada matí a més d'un miler de subscriptors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.