Un fotollibre recull les obres fruit del diàleg virtual entre els artistes Adolf i Jaume Blasco


  • Comparteix:

Els artistes Adolf i Jaume Blasco exposen un fotollibre conjunt al Casal de Joves TorreBlanca. El projecte s'ha elaborat a través del diàleg virtual que han mantingut els autors, ja que les pàgines del llibre que es mostren són correus electrònics que s'enviaven entre ells. Cada pàgina està formada per una fotografia i un petit text que incitava al receptor del missatge a enviar una resposta amb el mateix format. La mostra compta amb obres de temàtica molt diversa i reflecteix l'estil propi de cada artista.

El fotollibre 'Fotodiàleg' és el resultat d'un intercanvi fotogràfic entre els dos artistes que s'ha fet a través d'Internet. El santcugatenc Adolf i el sitgetà Jaume Blasco han mantingut un diàleg virtual que ha donat com a resultat tot un seguit de pàgines compostes per una fotografia i un petit text relacionat.

Un dels autors del fotollibre, Jaume Blasco, explica en què consisteix aquesta iniciativa.

Jaume Blasco

Utilitzàvem la xarxa i ens enviàvem missatges on hi havia una imatge i un text que l'acompanyava. Cada imatge era contestada per una nova imatge i un nou text.


El projecte, que es podia veure a Internet a mesura que els autors anaven component les pàgines del fotollibre, està format per 50 peces i compta amb fotografies originals i fotomuntatges. La tècnica que han emprat els artistes es basa en l'ús de càmeres analògiques i digitals.


L'artista i autor de l'obra, Adolf, ha dit que el fotollibre mostra l'estil propi dels dos artistes.

Adolf

El Jaume i jo som molt diferents. Ell es basa en la idea de la imatge i jo en l'estètica de la seva imatge. Aquesta és la gràcia.




El fotollibre compta amb fotografies de paisatges, nus i objectes diversos, entre altres. La mostra s'ha inaugurat aquest dissabte al Casal de Joves TorreBlanca, on romandrà fins el dia nou de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.