Mira-sol i la Floresta enceten les activitats de Nadal amb concerts


  • Comparteix:

El concert ha tingut lloc al Casal de Cultura de Mira-sol

El concert ha tingut lloc al Casal de Cultura de Mira-sol

La música clàssica ha protagonitzat el tradicional concert de Nadal de Mira-sol. El districte ha donat el tret de sortida aquest dissabte a les festes nadalenques amb l'actuació de l'Orquestra Felip Pedrell, que ha interpretat temes dels compositors Arcangelo Corelli i Pere Bonmatí. El Casal de Cultura s'ha omplert de mirasolencs que han compartit una copa de cava en acabar l'acte i s'han desitjat bones festes. La Floresta ha optat per encetar les activitats de Nadal amb també amb una actuació de la Coral Tardor al Centre Social i Sanitari.

El tradicional concert de Nadal de Mira-sol ha comptat enguany amb l'actuació de l'Orquestra Felip Pedrell, un conjunt barceloní que interpreta peces del sud de Catalunya i del País Valencià. Enguany, l'organització de l'acte ha optat per la música clàssica trencant amb el costum d'anys anteriors de fer un concert de jazz durant aquesta època.

El president de l'Associació de Veïns de Sant Joan i Mira-sol, Josep Maria Àngel, ha descrit el grup en declaracions a Cugat.cat.


Josep Maria Àngel

Aquest any hem portat una orquestra de música clàssica. Són bons intèrprets, és una orquestra que val la pena sentir i gaudir-ne.



El conjunt ha interpretat peces dels compositors Arcangelo Corelli i Pere Bonmatí, com també diverses cançons tradicionals gregues i jueves. Un petit ressopó ha servit per tancar l'acte i perquè els assistents es desitgessin bon Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.