La Sala Rusiñol acull una exposició de l'artista Joan Capella


  • Comparteix:

La Sala Rusiñol ha inaugurat una exposició de Joan Capella, que acosta per primer cop als santcugatencs l'obra dels últims 10 anys d'aquest pintor. Amb aquesta mostra, que es podrà veure fins el 10 de juny, la Sala Rusiñol ha encetat la celebració del seu dissetè aniversari.

La Rusiñol és la galeria més antiga de la nostra ciutat, i en aquest temps ha vist créixer el nombre de sales d'art de la ciutat fins convertir-se en la que, en proporció al nombre d'habitants, compta amb més galeries. Segons el seu director, Ignasi Cabanas, la trajectòria de la sala ha permès portar cada cop artistes més importants:

Ignasi Cabanas

En aquests 17 anys ens hem creat un prestigi per poder presentar pintors com el que ara ens acompanya


L'artista triat per aquest aniversari és Joan Capella, veí de Molins de Rei i conegut representant de l'escola de París. Els seus olis i temperes, rics en color però d'estil auster, mostren bodegons, figures humanes i paisatges que fugen del cubisme intentant donar una passa més. El propi autor defineix així la seva obra:

Joan Capella

És una pintura que surt del cubisme


L'alcalde Lluís Recoder ha felicitat la galeria pel seu aniversari, i ha remarcat la implicació de les entitats i la societat civil santcugatenca per impulsar la creativitat artística. Recoder ha assegurat que és un privilegi tenir a la ciutat l'obra d'un artista com Capella, que va prestigiar l'art català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.