El Museu avança continguts de la seva remodelació amb l'estrena d'un audiovisual


  • Comparteix:

L'estrena d'un audiovisual s'avança a la tercera fase de remodelació del Museu, que segueix a l'espera de finançament per poder acabar el projecte de millora de l'equipament. El documental 'El Monestir reial' és un dels elements que forma part del projecte d'ampliació del Museu, que va començar el 2003 i que per qüestions econòmiques no s'ha acabat. L'audiovisual, que s'ha estrenat aquest dissabte, es podrà veure provisionalment al Museu fins que no es dugui a terme la remodelació.

L'audiovisual 'El Monestir reial' és un dels elements acabats que formen part de la tercera fase d'ampliació del Monestir. Davant la manca de finançament, l'organització del Museu ha decidit presentar-lo al públic en un format provisional i espera acabar el projecte de remodelació per situar-lo en l'emplaçament definitiu.

Així ho ha dit el director del Museu, Lluís Campins, en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Campins

Aquest audiovisual explica les formes d'elecció de l'abat. És un dels elements acabats i el volem presentar en un format provisional al públic.



Campins també ha avançat que el Museu presentarà altres elements que formen part de la tercera fase del projecte i que ja estan acabats, com per exemple un mòdul interactiu sobre els abats de Sant Cugat.

La posada en marxa de la última part de la remodelació depèn únicament de la disponibilitat econòmica. Aquesta fase contempla l'adaptació d'algunes sales del Monestir perquè s'hi puguin exposar continguts que culminen amb l'explicació de la història de l'equipament.

El director del Museu ha explicat quins continguts contempla la tercera fase del projecte.

Lluís Campins

La tercera fase explicaria el funcionament del Monestir com a comunitat. És voluntat de l'Ajuntament concloure el projecte, no tenim data.



El Museu posarà a la disposició del públic de manera provisional aquells continguts que ja estan acabats i que formen part de la tercera fase del projecte d'ampliació.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.