El Cicle de Cinema d'Autor exhibeix avui 'La buena vida' del xilè Andrés Wood


Temes relacionats

'La duquesa' inaugura avui la 6a temporada del cicle de cinema d'autor ( 7/gen/10)

El Cicle Cinema d'Autor comptarà amb un film en versió original catalana ( 4/gen/10)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'La buena vida'

Cartell de la pel·lícula 'La buena vida'

L'últim llargmetratge del jove xilè Andrés Wood 'La buena vida' arriba avui al Cicle de Cinema d'Autor. La pel·lícula narra les històries de quatre persones a la capital de Xile, Santiago, que proven d'aconseguir els seus somnis mentre lluiten contra les dificultats de la societat. La projecció s'exhibeix en doble sessió a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa.

Entre les històries que protagonitzen el film, hi ha la de la Teresa, una assistent social que busca ajudar les dones que treballen al carrer. Les aspiracions de la seva filla, Patricia, passen per sobreviure a les dificultats que li comportarà el naixement del seu fill, del qual queda embarassada amb només 15 anys. Edmundo, un perruquer del barri, anhela poder comprar-se un cotxe, mentre que el jove Mario intenta ingressar en un conservatori de música per assolir el seu somni, formar part d'una orquestra filharmònica.

El film més conegut d'Andrés Wood és 'Machuca', ambientat en el cop militar xilè de 1973. 'La buena vida' és la setena i última producció que ha dirigit Wood, l'any 2008.

El Cicle de Cinema d'Autor, organitzat per Cinesa i l'Ajuntament, exhibirà pel·lícules no comercials fins el 25 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.