Víctor Manuel s'entrega al públic santcugatenc amb el concert 'Vivir para cantarlo'


  • Comparteix:

Víctor Manuel en un moment del concert

Víctor Manuel en un moment del concert

El cantant i compositor Víctor Manuel ha ofert al públic del Teatre-Auditori un viatge íntim al llarg de la seva trajectòria musical amb el concert 'Vivir para cantarlo'. Els espectadors han escoltat amb atenció 35 temes que han creat una mirada retrospectiva dels seus treballs. Víctor Manuel ha dialogat en tot moment amb el públic santcugatenc i ha interpretat temes tan coneguts com 'El Cuelebre', 'El club de las Mujeres Muertas' o 'Solo pienso en ti'. El concert s'ha emmarcat dins la 15a edició del festival BarnaSants. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Durant més de dues hores de concert el cantautor asturià ha convidat el públic del Teatre-Auditori a acompanyar-lo en un repàs musical dels seus 40 anys de trajectòria. Després de 10 anys sense cantar en solitari, Víctor Manuel ha ofert un recital antològic que ha començat amb una cançó de l'any 1967 titulada 'Los recuerdos', dedicada a la seva mare. El repertori ha finalitzat amb la cançó 'Como voy a olvidarme', un tema inclòs en el seu últim disc i que parla de la memòria històrica.

Víctor Manuel ha explicat per què aquest és un concert especial i diferent als que havia fet fins ara.

Victor Manuel

És un concert molt diferent. És dialogat perquè reflexiona al voltant de com es fan les cançons.


El cantautor ha estat acompanyat pel guitarrista Ovidio López i pel seu fill al piano, David San José. Víctor Manuel ha destacat què l'ha portat a cantar en solitari després de 10 anys de cantar acompanyat dalt dels escenaris.

Victor Manuel

Tenia ganes de fer alguna cosa diferent i també de provar-me.



El públic ha agraït dempeus i amb forts aplaudiments l'actuació del cantant. L'espectacle 'Vivir para cantarlo' ha aconseguit exhaurir totes les entrades del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.