L'exdirector del Teatre la Unió carrega contra l'actual junta directiva de l'entitat


Temes relacionats

La Unió recorre a l'Institut Català de Finances per sortir de l'embargament (25/gen/10)

L'expresident de La Unió alerta del perill de perdre la professionalitat de l'entitat (25/gen/10)


  • Comparteix:

L'exdirector del Teatre la Unió, Christian Treceño, assegura que la gestió de l'actual junta de l'entitat és fruit de la 'ignorància' i la 'ceguesa'. Treceño considera 'un error absolut' la decisió d'eliminar la programació teatral i mantenir només la infantil, ja que creu que limitarà la possibilitat de captar recursos per a l'entitat. El recentment cessat director del teatre apunta que la solució a la crisi financera que atravessa l'entitat passa per la col·laboració amb l'administració i amb empreses privades.

L'exdirector del Teatre la Unió, cessat per la junta de l'actual president, Pere Marín, ha repassat l'actualitat de l'entitat en una entrevista a Cugat.cat, on ha criticat algunes de les decisions adoptades per l'equip directiu de l'entitat.

Segons Treceño, anul·lar la programació teatral i mantenir només les propostes per al públic infantil, prescindir d'alguns professionals per recórrer a personal extern i no consensuar les mesures per salvar l'entitat són una mostra de la incapacitat de la nova direcció de tirar endavant el projecte.

Christian Treceño

L'arrel de la crisi està en una junta que no està preparada. Jo, en set mesos, no he vist cap decisió encertada.




Aturar l'activitat teatral impossibilitarà, segons Treceño, optar a ajudes de les administracions públiques per solucionar els problemes d'infraestructura del teatre i, per tant, agreujarà la situació econòmica de l'entitat. Aquest fet demostra, segons Treceño, la manca d'un pla estratègic per salvar l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.