Circ, teatre i titelles conformen la nova temporada infantil del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un total de vuit espectacles entre els quals hi ha els titelles d''El somni de l'espantaocells', el circ de Tortell Poltrona, el teatre d''El petit gran príncep' i la dansa de 'Transe' conformen la nova programació infantil del Teatre-Auditori. La temporada, que s'allargarà entre febrer i juny, manté l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels com a escenari dels muntatges de circ i titelles. A més, enguany hi haurà una obra teatral que es podrà veure de manera gratuïta a la plaça del Rei.

El Teatre-Auditori dóna el tret de sortida a la nova temporada d'espectacles infantils aquest diumenge amb el muntatge de circ 'Acorde' de la companyia Sebas. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, destaca la qualitat de la nova temporada, que organitza l'equipament cultural conjuntament amb la Xarxa.

Xavier Escura

Aquesta temporada la formen vuit espectacles de gran qualitat. Estem parlant de titelles, de dansa i de circ.



Els més petits tenen una cita amb la funció de titelles 'El Somni de l'espantaocells' del centre de Titelles de Lleida. En dansa, destaca 'Transe' un espectacle de hip-hop i breakedance de Wanted Posse. El circ també serà protagonista aquesta temporada amb 'Limbus' i l'espectacle de Tortell Poltrona.

El mateix Tortell Poltrona explica el projecte '35 anys fent el pallasso!'. L'escoltem en declaracions a Cugat.cat.

Tortell Poltrona

Després de treballar amb companyies de circ, he decidit fer l'espectacle jo sol per estar més pendent del que faig.



Finalment, el teatre completa la programació amb 'El petit gran príncep' del Grup Teatre Espiral sota la direcció de Trini Escrihuela.

Trini Escrihuela

Tot i ser petit, el príncep per dins és molt gran. No estem acostumats, l'obra parla de sentiments i d'amics.




La temporada dramatúrgica també compta amb 'Manual d'Instruccions' del grup Femarec, un espectacle escrit i dirigit per la santcugatenca Glòria Rognoni.

Glòria Rognoni

'Manual d'Instruccions' explica el que s'ha d'apendre, les coses bones, les dolentes. És una obra molt variada i amb molt sentit de l'humor, divertida i crítica.






La programació es tancarà el 6 de juny amb 'Lo Monstre' del grup Efímer, un muntatge obert a tothom a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.