La tercera entrega de Millenium i la darrera comèdia de George Clooney arriben als cinemes


  • Comparteix:

Fotograma de la darrera comèdia de Clooney  / Font: freepresshouston.com

Fotograma de la darrera comèdia de Clooney / Font: freepresshouston.com

La darrera entrega de la trilogia Millenium del desaparegut escriptor Stieg Larsson, 'La reina en el palacio de las corrientes de aire', aterra a la cartellera local. L'altra estrena del cap de setmana és la comèdia 'Los hombres que miraban fijamente a las cabras', amb els actors George Clooney i Kevin Spacey. D'altra banda, Yelmo Cineplex oferirà dissabte a les vuit del vespre el partit entre l'Almeria i el Barça.

La saga Millenium, de l'escriptor suec Stieg Larsson, torna a ser protagonista a la gran pantalla. L'última entrega de la trilogia, 'La reina en el palacio de las corrientes de aire', s'estrena aquest divendres a les sales de Yelmo Cineplex. Ferida de bala, Lisabeth Salander planejarà la seva venjança contra el seu pare amb l'ajut del periodista Mikael Blomkvist i els investigadors de la revista Millenium.

Les sales Yelmo i Cinesa projectaran també la comèdia 'Los hombres que miraban fijamente a las cabras'. George Clooney, Ewam McGregor, Kevin Spacey i Jeff Bridges donen vida a uns soldats de l'exèrcit nordamericà que experimenten amb els poders psíquics per combatre l'enemic. El film es basa en la novela 'The Men Who Stare at Goats', de l'escriptor Jon Ronson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.