Cantarell guardona Montserrat Cadafalch amb el Premi General del Concurs de Pintura Infantil


  • Comparteix:

Montserrat Cadafalch ha estat la guanyadora del Premi general del Concurs de Pintura Infantil 2010 organitzat per l'Associació Juvenil Cantarell. Sota el lema 'Cuidem el mar i la muntanya', la vuitena edició dels premis ha comptat amb un total de 23 guardons repartits entre alumnes de primer de primària i de primer d'ESO. L'acte ha tingut lloc aquest dissabte a la seu de l'entitat i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i de la regidora de Joventut, Esther Salat.

La vuitena edició del Concurs de Pintura Infantil ha comptat amb 637 obres procedents de diferents escoles i acadèmies d'art. L'associació ha estructurat per primera vegada aquest certamen en nou categories, amb la incorporació del Premi Popular, que enguany ha recaigut en Rosa Batlle Prats. Aquest guardó s'entrega per votació popular minuts abans de començar l'entrega de premis.

Una de les organitzadores del concurs Núria Vallès ha mostrat la seva satisfacció per l'alt nombre de participants i per la bona acollida que ha tingut el tema 'Cuidem el mar i la muntanya'.

Núria Vallès

Estem molt contents per la participació assolida enguany i pel tema escollit, 'Cuidem el mar i la muntanya'.


El concurs ha contemplat tres premis per a cadascuna de les categories, excepte el Premi Popular i el Premi General que han comptat amb un únic guanyador. Alguns dels nens premiats han explicat a Cugat.cat què han plasmat als seus dibuixos i la seva reacció al rebre aquest reconeixement.

Guanyadors

He pintant un llac, peixos, cases i arbres. No m'esperava guanyar el premi. / Estic molt contenta d'haver guanyat.





Les diferents peces s'exhibiran ara a la Casa de Cultura i al Casal Cultural de Mira-Sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.