Les campanes del Monestir repicaran aquesta nit amb motiu del reportatge que TVE fa sobre el monument


  • Comparteix:

Aquesta nit, de 10 a 12, repicaran les campanes del Monestir de Sant Cugat amb motiu de la filmació que està fent TVE de Catalunya sobre el monument més emblemàtic de la ciutat. La gravació d'aquest documental, que encara no té data d'emissió, repassa la història del monument i ha comptat amb l'assessorament d'experts locals.

Les càmaras i els focus estaran presents aquesta nit als voltants del Monestir de Sant Cugat per captar les imatges de les campanades del cenobi. Aquest moment s'inclourà dins el documental de 25 minuts que està rodant l'equip de programes dels estudis de TVE a Sant Cugat.

La filmació ha reproduït cronològicament la història del monestir i ha comptat amb la col·laboració d'experts locals per explicar els orígens del monument. Ho diu la guionista, Carme Paéz:

Carme Paéz

En una part hem utilitzat els dibuixos del Pep Blanes, que ens han anat molt bé


La filmació del documental de TVE, que compta amb un rigurós tractament històric, finalitzarà a mitjans d'aquest mes. El document acabarà d'editar-se a finals de juliol i encara no té data d'emissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.