La Casa de Cultura i l'Ateneu ofereixen cursos de català per a immigrants


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana comencen els cursos de català per a immigrants organitzats durant el mes de juliol a la Casa de Cultura i l'Ateneu. Sistemes d'autoaprenentatge, cursos d'iniciació i de conversa són algunes d'aquestes propostes gratuïtes dirigides a l'alfabetització en català dels estrangers.

La Casa de Cultura compta amb un sistema d'autoaprenentatge gratuït sense límit de places i amb un horari lliure. El centre també imparteix un curs de català de conversa per aquelles persones que ja l'han après però que volen adquirir fluïdesa. La responsable del centre de Normalització Lingüística, Lluïsa Gallego, explica quina és la metodologia que se segueix:

Lluïsa Gallego

És un sistema molt dinàmic, molt obert i sempre es pot anar incorporant nova gent.


Gallego afirma que, de vegades, són els mateixos catalans els que dificulten l'aprenentatge als altres:

Lluïsa Gallego

Els catalans quan veiem un estranger li parlem en castellà i dificultem el seu aprenentatge


D'altre banda, el nombre d'inscripcions de l'Ateneu només arriba a un total de vuit. Els cursos que ofereix també són gratuïts i les classes, que comencen aquest dissabte, es faran durant els caps de setmana de juliol. Els alumnes es dividiran en dos grups: un per principiants i un altre pels ja iniciats. Les inscripcions encara estan obertes fins aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.