Prop de 200 persones assisteixen al concert d'estiu de sardanes, a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell


  • Comparteix:

Prop de 200 persones s'han aplegat aquest divendres al claustre del Monestir per gaudir del concert d'estiu de sardanes i música per a cobla, que ha ofert un any més la Jovenívola de Sabadell. Sota la direcció de Joan Lluís Moraleda, la cobla ha interpretat un repertori estiuenc i familiar, que ha inclòs un recull vuitcentista.

L'espai central del claustre s'ha omplert per veure, un any més, l'actuació d'estiu de la cobla Jovenívola de Sabadell, que ha tornat a visitar Sant Cugat de la mà de l'Entitat Sardanista de la ciutat. El programa ha inclòs una primera part més tradicional, amb sardanes com 'Sant Martí del Canigó' de Pau Casals, o 'Perpetuant amistats', d'Enric Ortí, la tenora solista de la cobla Jovenívola. A la segona part, la cobla ha interpretat peces menys comuns com un repertori de glossa i un recull vuitcentista titulat 'L'Auca del senyor Esteve'. El director musical de la Jovenívola, Joan Lluís Moraleda, explica les diferències entre aquest concert d'estiu i una ballada sardanista.

Joan Lluís Moraleda



La Jovenívola de Sabadell és una de les cobles que habitualment visiten la nostra ciutat, convidada per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. El director musical, Joan Lluís Moraleda, considera que l'entorn del Monestir és un espai privilegiat.

Joan Lluís Moraleda



La cobla Jovenívola de Sabadell està considerada actualment com una de les primeres cobles sardanistes, tant per la seva qualitat com pel nombre d'aplecs en què participa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.