Sant Cugat, un refugi d'estiu per a Schubert gràcies al Curs d'Interpretació de Lied


  • Comparteix:

Sant Cugat ha tancat aquest diumenge la 15a edició del Curs d'Interpretació de Lied i es confirma de nou com a referent en l'aprenentatge d'aquest estil musical d'arrels alemanyes. El professor del curs, considerat en la primera línia de la música europea, Wolfram Rieger, ha elogiat les instal·lacions de la ciutat per impartir-hi el curs.

Franz Schubert ha impregnat aquesta setmana els passadissos de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El compositor alemany ha estat el gran elogiat de la 15a edició del curs, acabat amb un concert final on els els 16 alumnes han demostrat les seves aptituds.

El professor alemany Wolfram Rieger, de provada reputació en el sector, ha assegurat que les instal·lacions de la ciutat faciliten el desenvolupament del curs.

Wolfram Rieger

L'Aula Magna té una bona acústica i bon piano. Són aspetes molt importants per treballar aspectes tan fins com el lied alemany.



Amb els anys, Sant Cugat s'ha consolidat com seu de referència per a l'aprenentatge del lied. Al final del concert s'ha lliurat les beques Master class i la Joventuts Musicals d'Espanya. La primera renova la matrícula per l'any vinent i la segona permet als guanyadors oferir un concert amb el segell de les Joventuts Musicals, organitzadores de la iniciativa.

El curs de Lied s'ha impartit durant tota la setmana passada a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. El concert final ha tingut lloc a l'Aula Magna de l'equipament, mig buida i amb només una vintena d'oients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.