El 35è aplec sardanista estrenarà aquest diumenge dues sardanes de temàtica local


  • Comparteix:

L'aplec acollira desenes de persones a la plaça d'Octavià

L'aplec acollira desenes de persones a la plaça d'Octavià

L'estrena de dues sardanes i la inclusió dins de les jornades del Patrimoni Viu 2010 són les principals novetats de la 35a edició de l'aplec de sardanes, organitzat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Les cobles Mediterrània, la Principal del Llobregat, la Sant Jordi Ciutat de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell repetiran actuació a la plaça d'Octavià.

La jornada començarà, com és tradicional, a les deu del matí amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i inclourà a mig matí una de les sardanes d'estrena, la dedicada a una parella de balladors locals.

El president de l'Entitat Sardanista, Josep Miró, ha destacat la qualitat de l'aplec i s'ha felicitat per poder-lo fer a l'entorn privilegiat del Monestir. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Miró

Aquest aplec és molt conegut per la qualitat de les cobles, per les activitats que fem tot l'any i per l'entorn on fem la jornada.


A la tarda, a partir de les quatre, es reprendran els actes i arribarà un altre dels moments més esperats. L'estrena de la sardana d'homenatge a l'aplec santcugatenc.

Miró ha destacat el fet que l'aplec d'enguany s'inclogui dins de les activitats del Patrimoni Viu 2010, que pretén donar a conèixer els trets definitoris del patrimoni cultural comú. Enguany, aquesta proposta està dedicada al passat industrial de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.