'Welcome', de Philipe Lioret, avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El Cicle de Cinema d'Autor porta a la gran pantalla el film 'Welcome' de Philipe Lioret, aquest dijous. Una pel·lícula que parla de la immigració, des de l'òptica de l'amor i l'amistat. El llargmetratge, amb un guió que ha estat guardonat al Festival de Gijón de 2009, es podrà veure en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit als cinemes Cinesa.

El film mostra la història de Bilal, un jove de 17 anys del Kurdistan que vol anar a Anglaterra a visitar la seva parella. La seva condició d'emigrant il·legal i els impediments que posa la família de la seva xicota per tirar endavant la relació són els pilars principals del film. A través d'aquests elements el director del film, Philipe Lioret, busca emocionar l'espectador a través d'una història d'amor i amistat que serveix per parlar, també, de la immigració.

Els protagonistes de la pel·lícula estan interpretats per Vincent Lindon i Firat Ayverdi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.