Una exposició conjunta de Ruiz Grima i Tharrats inaugura la temporada a l'espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

L'artista Ruiz Grima en el moment de la inauguració de la mostra

L'artista Ruiz Grima en el moment de la inauguració de la mostra

L'artista Pere Ruiz Grima ha inaugurat aquest dimarts la temporada a l'Espai Lluís Ribas amb una mostra que vol transmetre el caràcter efímer de la vida. Ruiz Grima combina en aquesta mostra els paisatges, els retrats i les formes geomètriques amb l'objectiu de representar els sentiments que més pes tenen en l'existència humana. A més, l'Espai Lluís Ribas acull una mostra amb obres abstractes del pintor gironí Tharrats.

La bellesa femenina i alguns paisatges del Pirineu català comparteixen espai en una mostra que té l'objectiu de fer arribar a l'espectador el caràcter efímer de l'existència i les diferents etapes del procés vital. Ruiz Grima plasma en les seves obres les experiències més rellevants que ha viscut en un intent per reflexionar sobre el sentit de la vida. Així ho ha explicat l'artista en declaracions a Cugat.cat.

Pere Ruiz Grima

Intento explicar el procés de la vida. Vull destacar el moment efímer i els sentiments que ens lliguen.



L'exposició compta també amb quadres del pintor avantguardista Joan-Josep Tharrats. L'espai Lluís Ribas ha inaugurat la mostra aquest dimarts i l'exposició es podrà veure fins el segon diumenge de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.