Sant Cugat acull un concert benèfic per ajudar els orfenats russos


  • Comparteix:

Moment de la presentació al Teatre-Auditori

Moment de la presentació al Teatre-Auditori

Sant Cugat obrirà una gira de concerts benèfics destinada a ajudar diversos orfenats amb pocs recursos de Rússia. L'espectacle, anomenat 'Un nen, un somriure. Una entrada, una esperança', està organitzat per l'Associació de Famílies Adoptants a Rússia (ASFARU) i pretén aconseguir fons per fer arribar material mèdic a infants que ho necessiten. Aquest concert solidari, que inclourà activitats de màgia, pallasos i actuacions de grups com Macedònia, Elèctrica Dharma o Elena Gadel, se celebrarà el primer dissabte de novembre al Teatre-Auditori.

Aquest dijous s'ha presentat el concert solidari que obrirà una gira que recorrerà diverses ciutats de Catalunya. L'Associació de Famílies Adoptants a Rússia (ASFARU) ha indicat que en aquest país hi ha molta pobresa i ha remarcat que no existeixen associacions que s'encarreguin de finançar els orfenats.

En declaracions a Cugat.cat, la coordinadora dels projectes solidaris de l'Estat espanyol a Rússia d'ASFARU, Susana Ramos, ha detallat les condicions de vida d'alguns infants russos i ha reclamat recursos per millorar aquesta situació.

Susana Ramos

La majoria d'aquests nens moren, se suïciden o acaben alcohòlics. Ells no han triat on néixer i es troben amb una manca de recursos importants.



Actuacions de pallassos i activitats de màgia acompanyaran una quinzena d'actuacions musicals de Teràpia de shock, Petit Comitè o Buscant la Trinca, entre d'altres. El productor de la gira, David Segú, ha indicat com serà el concert.

David Segú

Hi haurà actuacions de tot tipus i per a totes les edats. Les actuacions tocaran tots els àmbits de la música.



Aquest concert se celebrarà el primer dissabte de novembre al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada és de 15 euros i es poden ingressar fons al següent número de compte solidari: CAM 2090 6447 99 0200051052.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.