'Los ojos de Julia' amb Belén Rueda, la principal novetat a les cartelleres de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de 'Los ojos de Julia'

Cartell de 'Los ojos de Julia'

El cinema de terror torna avui a les cartelles amb Belén Rueda, que protagonitza 'Los ojos de Julia', la principal novetat cinematogràfica d'aquesta setmana als cinemes de la ciutat. Altres novetats als cinemes Yelmo son 'The town. Ciudad de ladrones' i la comèdia 'Rumores y mentiras'.

Belén Rueda torna al gènere de terror amb 'Los ojos de Julia' que ens porta la història d'una dona que investiga la misteriosa mort de la seva germana mentre pateix les conseqüències d'una malaltia degenerativa que l'anirà deixant cega.

Les altres estrenes als cinemes Yelmo passen per una pel·lícula de lladres, 'The town. Ciudad de ladrones'. Ben Affleck escriu, dirigeix i interpreta aquest film que explica la història d'un lladre que s'enamora d'una de les encarregades del banc que atraca. Mentre un agent de l'FBI el busca, ell intentarà protegir la seva estimada amagant-li la seva professió.

La comèdia 'Rumores y mentiras' és l'altra proposta de Yelmo, on l'Olivia, una noia molt reservada, farà un favor al seu amic homosexual en fingir que han estat junts. Això portarà moltes conseqüències a la protagonista, que veurà com s'anirà estenent la seva fama de noia fàcil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.