L'actriu Sílvia Munt serà la pregonera de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

L'actriu i directora s'ha mostrat satisfeta de donar el tret de sortida a una setmana d'activitats.

L'actriu i directora s'ha mostrat satisfeta de donar el tret de sortida a una setmana d'activitats.

L'actriu sancugatenca Sílvia Munt serà la pregonera de la Festa Major de Valldoreix que se celebrarà del 12 al 16 d'aquest mes. Quaranta-nou activitats formen la programació d'aquest any, pensada per arribar a tots els públics. Amb un pressupost de 50 mil euros, serà la primera Festa Major que organitza el nou equip de govern de la Candidatura Catalanaista i de Progrés.

L'actriu, guionista i també directora Sílvia Munt serà l'encarregada d'inaugurar, per segona vegada, la Festa Major de Valldoreix. Montse Turu, presidenta de l'EMD, ha escollit una bona amiga per fer el pregó que donarà el tret de sortida a la Festa Major que enguany comptarà amb activitats específiques pensades per a cada grup d'edat.

Entre les novetats destaca un curs d'història sobre Valldoreix que farà un repàs des de la prehistòria fins als papers de Salamanca. El vocal de serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, creu que serà un dels temes que més interès poden despertar:

Josep Casadellà

El curs d'història fa referència a diversos moments de Valldoreix, des de la pre-història fins l'actualitat, passant pels papers de Salamanca, un tema important per tots els catalans.


També s'ha organitzat una gimcana en bicicleta oberta a tothom i balls tradicionals a càrrec del grup Mediterrània. En total, quaranta-nou activitats que tindran lloc a diferents punts de Valldoreix, des del Club Esportiu Valldoreix, passant pel Casal de Cultura i la nova piscina.

Aquesta edició de la Festa Major també tindrà un espacial atenció a l'esport amb activitats com ara una "melee" de petanca, voleibol platja, tirolina, un campionat de natació i també un concurs de tir.
També es podran assaborir infinitat de plats diferents en el concurs de truites, a la sardinada popular i a la xocolatada. Pels amants de la música, convidats de luxe com "La cotton club-big band" i "Els incombustibles" i pels més joves, "Los violadores del verso", "El Gremio" o "Obrint pas".

Espectacles per tothom, esports per tots els gustos i música per cada oient, han de fer que la Festa Major de Valldoreix d'enguany arribi a tots els valldoreixencs, segons la presidenta de l'EMD, Montse Turu:

Montse Turu

Penso que és una novetat important que l'esbart Sant Cugat participi a la Festa Major de Valldoreix. Per primera vegada en molts anys, es prescindeix de buscar una colla de fora.


La Festa Major té un pressupost de 50 mil euros, un dos per cent més respecte la passada edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.