La nova web del Teatre-Auditori amplia els serveis i permet la compra d'entrades on-line


  • Comparteix:

La web permet contractar espais del Teatre-auditori.

La web permet contractar espais del Teatre-auditori.

El Teatre-Auditori ja disposa d'una plana web pròpia que permetrà, entre d'altres coses, comprar entrades on-line les 24 hores del dia. Teclejant 'teatre-auditori punt santcugat punt org' es pot tenir accés a la programació estable, accedir a gravacions de grups musicals i conèixer a fons les instal.lacions del Centre Cultural.

A partir d'ara, els santcugatencs poden consultar totes les informacions relacionades amb el Teatre-Auditori sense moure's de casa. A través de la plana web, podem conèixer tots els detalls de la programació d'aquest trimestre del teatre, i, a més, obtenir les entrades dels espectacles sense haver de fer cues.

La venda d'entrades on-line és la principal utilitat d'aquesta plana web, tal i com explica la regidora de Serveis Personals,Àngels Solé:

Àngels Solé

Fas la compra des de casa i el dia de l'espectacle valides el paper que treus de la impresora. És fàcil i accessible per la gent no acostumada a les noves tecnologies.


La plana web també ofereix informació de la resta de recintes del Centre Cultural com són les sales de cinema, l'escola Municipal de Música i la Biblioteca del Mil.lenari. Respecte a aquest equipament municipal, la regidora ha explicat que la plana web permetrà als socis consultar el fons bibliogràfic:

Àngels Solé

Es pot reservar un llibre i posar-te en llista d'espera. També permet consuktar el catàleg i el fons bibliogràfic.


Els abonamanents pels espectacles del Teatre-Auditori es podran fer a partir del dia 16, mentre que les entrades pel públic en general es poden efectuar el dia 23.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.