La Bebe més rebel desplega dalt l'escenari la seva faceta crítica i teatral


  • Comparteix:

La cantant Bebe s'ha pintat el rostre caracteritzant-se com una dona maltractada

La cantant Bebe s'ha pintat el rostre caracteritzant-se com una dona maltractada

'Avui venim amb les pintures de guerra!'. Amb aquest crit la cantant Bebe ha mostrat dalt l'escenari la seva part més crítica amb la violència contra les dones sense oblidar la seva faceta musical. La força, el ball i l'entesa amb el públic han estat alguns dels trets més característics que s'han pogut veure al concert que ha ofert l'extremenya al Teatre-Auditori aquest divendres. Amb el segon single del nou disc, 'Pa mi casa', Bebe s'ha acomiadat d'un públic entregat, que l'ha premiat amb nombrosos aplaudiments i que s'ha posat dempeus per ballar aquest últim tema. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Amb el rostre caracteritzat com una dona maltractada, Bebe ha pujat dalt l'escenari del Teatre-Auditori tota la seva força musical per fer una crítica a la violència de gènere. La part més teatral no podia faltar a un concert que ha aconseguit omplir gairebé tot l'equipament municipal.

Els seguidors locals s'han mostrat encantats de tenir la cantant a casa amb un concert programat dins el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

Públic

Fa molt temps que volia veure-la. / Ha estat com ens esperàvem. / Volem repetir.


Amb l'acompanyament de dues guitarres, un baix, una bateria, un percussionista i un discjòquei, Bebe s'ha fet amb l'escenari ballant, cantant i parlant amb els assistents. El seu nou treball 'Y' ha estat el protagonista del concert. L'artista l'ha definit així. Són declaracions a Cugat.cat

Bebe

Són diferents lletres i cançons. És similar a l'anterior perquè també l'he escrit jo, però és un treball diferent.





Més de 700 persones han reconegut el talent de l'artista aplaudint i cantant conjuntament la cançó 'Pa mi casa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.