Els amants de la dansa tenen cita al Teatre-Auditori aquest divendres amb 'El salt de Nijinsky'


  • Comparteix:

Moment del muntatge

Moment del muntatge

La dansa serà la protagonista de l'espectacle d'aquesta nit al Teatre-Auditori, amb el muntatge 'El salt de Nijinsky', de Trànsit Dansa. El muntatge es basa en una fotografia del ballarí Nijinsky mentre fa un salt després de deixar la seva carrera artística a causa de l'esquizofrènia. L'escenificació, dirigida per Maria Rovira, s'endinsa en els misteris de la memòria i en la metàfora del salt. L'espectacle, que té un cost de 22 euros, començarà a les deu de la nit.

La mostra de dansa contemporània compta amb actors polivalents que provenen del jazz modern, de la gimnàstica, l'atletisme, el clàssic i el contact. La directora artística, Maria Rovira, porta 25 anys en aquest estil de dansa. Segons el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, aquest és l'espectacle més rodó que ha creat Rovira. Són declaracions a Cugat.cat.

Pep Tugues

És un dels espectacles més rodons de Maria Rovira. Estèticament és molt precís, la gent a qui li agradi la dansa gaudirà molt.




La coreografia utilitza el salt com a joc, ritual, dansa i competició atlètica. Per aquest motiu, és molt important la qualitat tècnica dels intèrprets i per això el repartiment compta amb artistes com Maria Garriga, Pere Molsosa i Isabel Tapias, entre d'altres.

L'espectacle, que tindrà una durada d'una hora, començarà a les deu de la nit al Teatre-Auditori. L'entrada té un preu de 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.