El Teatre-Auditori creu en el musical per al proper trimestre


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori aposta pel musical en el segon trimestre de la temporada amb 16 representacions de l'espectacle 'Mamma Mia!' i el muntatge infantil 'Geronimo Stilton'. L'equipament cultural manté l'eclecticisme en la seva programació, oferint gairebé una trentena d'espectacles que van de la dansa a l'òpera, passant pel teatre i el flamenc, entre altres propostes. El segon dimarts de desembre surten a la venda les entrades pels abonats i el dilluns següent ho faran les entrades pel públic general.

De febrer a maig, el Teatre-Auditori proposa 28 espectacles on el musical tindrà una presència destacada. L'exitós muntatge 'Mamma Mia!', basat en les cançons del grup suec ABBA, es representarà fins a 16 vegades a la ciutat. El musical tindrà continuïtat en la programació familiar amb la posada en escena de les aventures del ratolí Geronimo Stilton.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que acollir un espectacle com 'Mamma Mia!' serà un punt d'inflexió per la trajectòria de l'equipament municipal.

Xavier Escura

Aquesta temporada no té precedents. Creiem que marcarà un abans i un després.


Clàssics com 'La gata sobre la teulada de zinc calenta' dirigida per Àlex Rigola, 'L'hort dels cirerers' sota la direcció de Julio Manrique i 'Primer amor' amb la presència de l'actor Pere Arquillué són alguns dels 10 espectacles de teatre que s'interpretaran aquest trimestre. El jove director Julio Manrique repetirà a la ciutat dirigint l'espectacle 'Coses que dèiem avui'.

En l'apartat musical, noms com Jorge Drexler, Beth i Dyango presentaran els seus darrers treballs. El 'cantaor' Diego El Cigala visitarà la ciutat i compartirà escenari amb dues figures emergents del flamenc, Diego Del Morao i Israel Suárez.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha definit així la programació que s'ha presentat aquest dimarts.

Pep Tugues

És de qualitat i variada. Qualsevol santcugatenc trobarà com a mínim un espectacle per satisfer la seva inquietud artística.


El Teatre-Auditori continua apostant pel ballet després de l'èxit de la companyia d'Ángel Corella. En aquesta ocasió, serà el Béjart Ballet de Lausanne la companyia que pujarà a l'escenari santcugatenc.

Una altra proposta que es mante és la funció que protagonitzarà el grup de teatre social FEMAREC dirigit per Glòria Rognoni, que enguany representarà l'espectacle 'Okupa'. També el jazz serà present fruit de la col·laboració del Teatre-Auditori i les Joventuts Musicals que faran possible més sessions d'aquest estil al Cafè-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.