La música de Victòria dels Àngels es manté viva amb un nou disc recopilatori


  • Comparteix:

La Fundació Victòria dels Àngels commemora la figura de la cantant d'òpera amb un nou disc recopilatori que vol donar a conèixer l'obra de la intèrpret. Els beneficis del CD es repartiran entre la Fundació Science, Health and Education (SHE), que lluita contra l'obesitat infantil, i la Fundació Victòria dels Àngels. El treball s'ha presentat aquest dijous a La Pedrera de Barcelona i ha comptat amb la participació de la soprano Ainhoa Arteta.

Amb el títol 'Victoria from the heart', la fundació de la cantant ha elaborat un disc que dóna a conèixer l'obra més sentimental de l'artista amb peces com 'Plaisir d'amour', 'The dream' i 'Defaite', entre d'altres.

La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Elena Mora, destaca el rol a seguir que representa la soprano.

Elena Mora

Victòria dels Àngels va triomfar amb virtuts. És un exemple per als joves.


L'acte de presentació del disc ha comptat amb un recital de la soprano Ainhoa Arteta, que ha interpretat alguns temes en honor a Victòria dels Àngels i que el 14 de gener oferirà una actuació al Teatre-Auditori.

El treball, publicat per Columna Música, també ajuda a combatre l'obesitat infantil ja que es destinaran part dels beneficis a la fundació SHE. Aquesta entitat, encapçalada pel cardiòleg Valentí Fuster, té l'objectiu de promoure la salut mitjançant la comunicació i l'educació a la població amb programes centrats en els infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.