Les nadales al carrer tornaran a omplir de música l'eix comercial amb més de 300 nens i nenes


  • Comparteix:

Aquest any s'espera que hi participin uns 300 nens i nenes

Aquest any s'espera que hi participin uns 300 nens i nenes

Més de 300 nens i nenes ompliran de música l'eix comercial de la ciutat aquest dijous amb la 6a edició de les Nadales al carrer. Nadales tradicionals i més modernes sonaran tant al carrer com a l'interior les botigues durant el passeig per la ciutat, per finalment oferir un concert en comú a la plaça Lluís Millet.

Enguany, seran set les corals de les escoles de la ciutat que participaran a les Nadales al carrer, dues més que l'any passat. Si el Nadal passat van ser més de 200 nens i nenes els que hi van participar, enguany s'espera que la xifra pugi fins els 300, segons la Federació de Comerciants, organitzadors de l'activitat.

La portaveu de la Comissió d'Escoles de Música de la ciutat, Gemma Navarra, ha explicat quina és la reacció dels vianants quan veuen els nens cantant les nadales.

Gemma Navarra

Es queden bocavadats. Molta gent no té informació sobre l'activitat, i quan ho veuen es queden molt sorpresos i il·lusionats.


Les tradicionals cançons nadalenques com 'El noi de la mare', 'El desembre congelat' i 'Fum, fum, fum' centraran el repertori, però els recitals també faran un forat per temes més contemporanis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.